2021-07-18 07:02:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Olyasvalakivel hozhat össze a sorsod, akit legszívesebben elkerülnél

Napi horoszkóp július 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a mai napot a lelki életre kellene szánnod első sorban. Sok minden történt veled az utóbbi időben, nagyon is felhalmozódtak benned a megbeszélnivalók. Keresd fel egy bizalmas jó barátodat, vagy testvéredet. Olyat, akinek mindent elmondhatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Olyasvalakivel hozhat össze a sorsod, akit legszívesebben elkerülnél. Legyen több türelmed ahhoz, hogy kibírd: a végén, meglátod, még élvezni is fogod a találkozást. Benned megvan az a jó tulajdonság, hogy elfogulatlan vagy az emberekkel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lelkesítő napod van – új élmények érnek, amik egész új látásmódot adnak bizonyos ügyeknek. Most ismét képes vagy távlatokban gondolkozni, és remek megoldásokat is találhatsz. A szerelem is megédesíti a napodat. Ha van párod, most szinte mindenben egyezik a véleményetek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Csinálj ma végre egy laza napot! Folyton csak a kötelességeid rángatnak, és azt sem tudod már, hogy hol áll a fejed. Hát álljon végre valami kaland felé nézve! A kikapcsolódás új energiákkal tölt fel, s aztán mehet minden a régiben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma igazán közel érezheted magad valakihez. Van, hogy az emberek csak úgy elbeszélnek egymás mellett, és van, amikor megvalósul a teljes megértés. Ehhez néha szavak sem kellenek, csak egy őszinte ölelés.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdemes tudatosan keresni a kikapcsolódást. Ha sikerül egy picit a mának élned, és csak a pillanat örömeivel foglalkozni, akkor meglátod, mikor visszatérsz a szokott megoldandó feladatokhoz, egy csapásra mindennel végzel, és mindent kitalálsz.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Folyton csak mérlegelsz, ímmel-ámmal mondasz csak véleményt. Ma viszont lesz egy ügy, ami határozott kiállást követel. Az igazságérzeted rendkívül erős, ne habozz hát megosztani a gondolataidat másokkal.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valami, vagy valaki váratlan kavarodást okozhat az életedben. Talán a múltadban van valami, amit még nem sikerült teljesen lezárnod. Ha ez sikerül, minden eddiginél erősebb leszel. Márpedig sikerül – a Skorpiónak mindenkinél erősebb lelki regenerálódó képessége van.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Jobban kellene ápolnod a baráti kapcsolataidat, ha nem akarsz elszigetelődni. A problémák, amik lefoglalnak, annál inkább rágnak, minél magányosabb vagy. Ha van valaki, aki melletted áll, attól ráébredsz, hogy nem olyan nagy a gond.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap a nagy változások előszelét hozza el az életedbe. Hogy mit, az persze nagyban múlik a hozzáállásodon is. Ha túlságosan bemerevedtél, és nehezen tűröd, hogy másként legyenek a dolgok, mint azt eltervezted, akkor nehezebben fog menni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma igazán elemedben vagy. Ma még azt sem bánod, hogy az utóbbi időben túlterheltek feladatokkal. A probléma megoldás már szinte a természeteddé, lételemeddé lett. Ha lenne egy csendes nap, kedves Vízöntő, mivel is ütnéd el az időt?


Halak: II. 19. - III. 20.

Már régóta vágysz arra, hogy kicsit kiszakadj a mindennapi rutinból. Most végre itt az alkalom, hogy meg is tedd! Talán egy baráti meghívás, egy kis kiruccanás, vagy séta a vízparton – de biztos, hogy feltöltődsz.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: